Thursday, December 12, 2013

Booking 3D/4D Confirmation :)

Yeay !! Rase happy sangat sebab dapat pujuk hubby nak buat scan. Berjaya pujuk tu da satu hal, berjaya confirm kan booking satu hal lagi :)

Hooo yeay!! Hoo yeay!!! : D

Ramai da tanya gender baby ape. Jawapan dapat bagi, TAK TAHU. Hehee..
Pasni boleh da bagitau gender, tu pun kalau baby tak malu nak tunjuk kat mama dengan papa yee minggu depan ni.. Hhehehe..

Malam tadi da pun sampai depan klinik tok survey kawasan die dekat area mane. Jalan memang tak susah. Klinik tu memang tepi jalan besar je, so, memang awal-awal da perasan klinik tu dekat situ. Awal-awal tadi da suro hubby check jadual die, thanks to kawan die yang tolong tengok kan jadual sebab hubby cuti hari ni. hehee
Hubby kate 21 hb Disember 2013, die keje pagi. Ok, kite kat sini da smiling face tengok kalendar booking sebab petang semua kosong lagi. Yeaayy !!

Ape tunggu lagi, terus proceed booking..

D A N . . .  . . . .  .


CONFIRMED :)

Kat sini kita share jugak waktu Minggu yang sesuai untuk scan. Refer gambar di bawah : - 


Dan, kita share jugak tentang ini : -



No comments: