Saturday, April 30, 2011

Nak abes blaja da ke?

Salam


Korang da abes blaja? Da keje? :D


Mesti ada yang same ngan nana kan sebab dalam 5 hari lagi nana akan abes blaja da..


Cepat sungguh mase berlalu.. Nana da 4 tahun rupenye merantau jauh dari negeri kelahiran..


Macam-macam boleh berlaku dalam 1 hari kn..


Apatah lagi dalam mase 4 tahun...


Macam-macam memori manis & tak brape nak manis da berlaku..


Alhamdulillah.. 



Nana dapat jugak menamatkan pengajian yang terlalu sukar bagi nana..


Sebab, i'm not really fallen to be a NURSE..


Satu lagi yang perlu nana hadapi lepas ni..


Cube teka ape akan jadi pada nana lepas ni?


Keje? Keje ape? Kat mane? Bertahan lame tak?


Kawen? Dengan sape? Warna tema ape? Meriah tak?


Dulu mase mule-mule rase lambatnye nak abes blaja..


Tapi sekarang, nana da nak abes blaja da ke? Aiisshhh...


Cam tak caye je kan.. Nana sendiri pun cam tak caye.. :)


Lepas ni, nana sendiri kena pilih jalan hidup sendiri..


You know what?


Kalau dibagi peluang, nana nak jadi baby je..


Hidup tanpa ada masalah & boleh ketawa dan menangis tanpa mengerti apa-apa..


Watever pun, Nana da pun 23 tahun...


Tua tak? Tak lagi kan? :P


Guys, selamat maju jaya oke!


Live ur life well and happily



Read more...

Saturday, April 16, 2011

my besday

Hye guys..



yesterday is my birtday



15 APRIL 2011...



Saye ingat besday saye tahun ni SUNYI..



tapi rupenye TIDAK...



Hepi sangat bile rupenya saye punyai ramai kawan.. hehe




Thanks guys!!! Love u all :)




Syintee pulak wish saye tepat jam 2400..



Sayangnye die terpakse keje pagi mase besday saye..



Tak pe, nanti cuti boleh sambut same-same :)




Miss my boy a lott ...



muuaaccckkkksss!



Read more...

Monday, April 11, 2011

Already a year!

Hye my all dears! hahaha


Da lame tak menghapdatekan..


Busy la lately.. Lagipun cite yang nak tulis ni pun da basi..


Hhaahahahaaa... Sebab minggu lepas lepas punye story mory..


Remember tak yang i ada state kate 2 April 2011 adalah our anniversary?


Ingat tak u all?


Ingat tak?


Ermmmm.. mesti tak ingat la tu.. Nak merajuk la!


Bawak diri jauh-jauh.. Tekup muke kat lutut.. Tak nak tengok muke korang...



Huhuhu..


Issshhh... Tak mo la merajuk kan.. Nanti i xdapat nak story cite i ni..


Hehehee...


2 April 2011.. our first anniversary :)


Biasa lah, ape yang kite expect mesti tak dapat..


Tak pe, it's ok.. As long as Fairuz bersame i.. Hehehee..



Taadaaaaa.......


Tu la gambar bertarikh 2 April 2011..


Kami hanye berkesempatan tok bekpes bersame sahaja..


No more than that... sob3.. sediihh :'(


Xpela kn.. Itu da cukup dari segalanye..


Hehehee...


Padahal apa yang diinginkan lain...


Huhu..


Ok la, running out of time..


Sebab banyak sangat benda yang nak dibuat ni..


Chit chat with u later k dear!


Take care :)


Read more...