Saturday, December 18, 2010

CLICK

Aku bosan. So, aku just CLICK and follow the flow. Gile tak aku?
So, just see what i'm already CLICKED..!
You can oso try.. Hehe





Read more...

Friday, December 17, 2010

Pengembaraan

Yoosshhh....!!!!
Baru-baru ni pegi bercuti dengan geng PLKN... Syiookkk sebab dapat capture pic banyak-banyak..
LOKASI: MUZIUM TENTERA DARAT PORT DICKSON
BAYARAN: FREE ~





pas jalan-jalan ngan dieorang, aku kuar dengan syemok pulak..
LOKASI: ONE UTAMA
DESCRIPTION: pening kot jalan sane.. banyak kali sesat dowh ~
uuuhhhhhh ~
ape-ape pun still enjoy dengan pic kanak-kanak ribena..
huhuhu
Check it out..!








Berakhir suda percutian semester 7 aku...
sedihnye..cepat betul mase berlalu...
Slamat kembali belajar semua :)
 


Read more...

Wedding Yob

Last 2 weeks, aku baru start cuti semester 7. Aku gerak dari Kelantan pada 2 Disember 2010. Last minute decide nak follow my Syemok gi Pahang ikot rombongan pihak lelaki si YOB, kawan Syemok hari Sabtu 4 Disember 2010. Check it out ~

on the way ~

Bosan kot.. Aku main game ~
Syemok & Wan mse kat Petronas ~
Mase kat Petronas ~
KAMI ~
Driver Zaem ~

Aku paling tak suke gambar ni sbb tak bawak tudung coklat :(

Syemok & Yob before akad ~

Syemok pengapit ~

Mereka sekawan: Wan, Boboy, Yob, Zaem, Jep
Yob & Faezah
Kami bakal menyusul.. hehe

Read more...

Biodata kami pulak

Pagi yang sejuk bile bangun je tido, Cik Lea da tag aku tuk buat biodata pulak. Tetibe pale die ting tong ingat zaman dahulu kala. Haha. Ape-ape pun bile aku free ni, aku layan je la kan. So, check our details here :)

BIODATA NANA

 Nama diberi: Nadrah Binti Jamaludin
Nama bermaksud: Keemasan
Nama mukabuka: Gurlish Nana
Tarikh lahir ke bumi: 15 April 1988, jam 0409
Berat mase lahir: 2.39 kg
Berat 2010: 45.00 kg
Umur: Depend pada tahun bile korang nak kire
Alamat: 2531-1, KM 13, Kg Surau Batu, Paya Dalam, 75460 Melaka
Aktiviti kesukaan: Shopping ~ Makan angin ~
Perkara yg tak disukai:  Keadaan yg kesesakan dan kebisingan ~
Untuk menghubungi: just send email to nana_funky88@yahoo.com


BIODATA FARZ

 Nama diberi: Muhammad Fairuz Bin Samdin
Nama bermaksud: Kepujian, Batu Permata
Nama mukabuka: Farz Fairuz
Tarikh lahir ke bumi: 25 Jun 1988, jam 1200
Berat mase lahir: 2.60 kg
Berat 2010: 68.00 kg
Umur: Depend pada tahun bile korang nak kire
Alamat:No 34, Jalan PJS 2c/10, Taman Dato' Harun, 46000, Petaling Jaya, Selangor. 
Aktiviti kesukaan: Makan angin ~Konvoi bersame rakan
Perkara yg tak disukai: Orang yg langsi ~
Untuk menghubungi: email kn pada farz_wra@yahoo.com.my


So, selamat berkenalan korang. :)


Read more...