Sunday, September 30, 2012

KEJE DI HARI MINGGU

Salam readers..

Sape yang kerja di hujung minggu bersama saya ni?

Cepat2 angkat tangan. Tangan aje ok, tak perlu angkat kaki segala..

Haahaaa.... Now saya nga mengular sebab kerja terpakse tergendala atas sebab sistem problem..

************************************************************

OSEMMM!!!!! BUSY NYEEEE.....

OKBAI....!

Read more...

Sunday, September 23, 2012

Perkembangan yang TERtunggak..~

Assalamualikum readers...

Sungguh sepi blog ni hampir 8 bulan camtu kan? Busy jugak bila da berkerjaya ni kan? Hehe

Budget cam pangkat besar la pulak kan.. Takde la, kite ni kerja memang yang sangat penat.

Bile da balek keje je, nak rehat-rehat kan badan and the best solution haruslah TIDO :)

Tu yang kurang masa tok usha and cuit-cuit Encik Google ni.


NEW JOB *smiley coz hepi dengan keje baru*


Now, cite paling latest pasal kite ni, kite da start keje baru da. Hampir sebulan. Keje biasa-biasa je.

And you know what? Supervisor tempat kite tu rupenye adalah abang kepada tunang akak kite.

Kecik sungguh dunia ni kan. Kat tempat keje la baru kenal dengan biras kite ni.

Kalu tau dari mule, dari awal da minta keje kat situ. Dpt la income lebih siket dari keje yang sbelumnya.

Kite last keje kat tempat lama 29 Ogos 2012. Amek ganti cuti raye tu sebab mase raye kena keje.

Memang ade niat nak ade keje baru by early September, and kawan pulak ade offer keje kat tempat die.

Memang rezeki jela mase tu. Tak tau la kalu company lame nak amek tindakan ape sebab kite bhenti 24 jam.

Entah kenapa memang da rase tawar hati sangat nak teruskan keje kat tempat lame.

And the same time ade offer keje lain pulak. Tu yang rembat tu.
Kite ni kire HOT jugak la kat tempat keje lame kan. Ade je orang nak bercerita perihal kite and canang satu company. Tu yang buat tawar hati tu.

Sekarang kite da hepi dengan kerja baru. Diharapkan pengalaman dengan kerja baru ni, kite dapat buat kerja yang kite minat.

- kena pikir tok kerja kat area husband pulak nanti. kena cari kerja lain pulak. curi pengalaman banyak-banyak dulu sebelum pergi -

ANNIVERSARY NAFARDZ 12 MEI 2012

Pejam celik je, da 2 tahun rupenya dari tarikh pertama kali jumpe pada tarikh 12 mei 2010.



ENGAGEMENT NAFARDZ 7 JULAI 2012

Satu impian tercapai setelah hampir 2 bulan terpaksa ditangguhkan. Tak perlu cite panjang-panjang kot. Biar gambar berkata-kata.





Kite paling in love dengan gambar last sekali. Edit sendiri tu :)

Itu sahaja setakat ini k. Now tengah berlari-lari anak tok 'Kursus Pra-perkahwinan' pulak.

And thinking of other preparations and lists for wedding budget.

Regards,

Read more...