Thursday, June 30, 2011

.. hepi besday SYINTEE ~

Tarikh Lahir Syintee : 25 JUNE 1988


So, saye ade bersame syintee pada 25 JUNE 2011..


Nothing special pun.. Sori syintee :(


Da beli kad pun tertinggal kat uma.


Dalam bus da odw baru teringat mase wish member kat FB the day before.




tapi mase besday die, die kena jadi pengapit :-)




mai kite tengok ke'macho'an die. hehee





~ itu die pengantin & pengapit kite ~

~ eh! eh! TERzoom pengapit lebih pulak. Hehee ~

~ sian syintee kena sakat ngan DJ. Pengapit yang makan tak toleh-toleh. Hehe ~

~ itu la pengantin kita ~

~ ini shahirah ~

~ hepi besday syintee :) ~


ekceli rase sedikit tak kepuasan hati ngan syintee..




da 2 kali besday saye, syintee tak de pun sebab saye ade kat klantan.




tapi 2 kali besday syintee saye ade..




sedih2!!!!




taon depan kena mintak ganti rugi ni..




errmmmm...



Read more...

Saturday, June 11, 2011

Honeymoon VS LJM..

lame tak update kan..


ekceli boleh je nak update setiap hari..


tapi sume bgantung pada kerajinan.. hehe


ingat lagi tak post yg lepas kate nak gi Kuantan..


Best gi sane :)


tambah-tambah lagi dengan yg tersayang..


Tarikh: 27 May, 28 May, 29 May 2011


Price Bukit Gambang: RM 21.90 / adult person


                                     RM 14.90 / child person


Locker/makanan/pelambung ~ minimum RM50, baki boleh refund..



oke ~ enjoy da' photo.. :)










sonok pulak bile 24 jam syintee ade depan mate..


kawen la jum! susah sangat.. haha


lepas balek dari kuantan, 1 week duk sungai buloh(uma mak mentua)..


jage anak buah kesayangan ni..


SHAHIRAH





Aduhh..sekarang ni nga menunggu tok jawab exam LJM..


perhhh..takot tak lepas je :(


risau..risau..


doakan saye oke?


Exam: Lembaga Jururawat Malaysia


Tarikh: 15 June 2011


Tempat: Dewan Nurani, USM Kampus Kesihatan, Kelantan.


Jam: 8.30 a.m - 11.00 a.m


Untuk itu, saye akan blepas ke Kelntan esok;


12 June 2011


Jam 8.00 p.m




Read more...